SaNaLıN TeK ŞeKLi ŞeKiL ORTaM

♥ Kızgınlık Mesajları 8cauba10

WwW.SeKiLOrTaM.FoRuM.St

Sitemize üye olarak hizmetlerimizden en iyi şekilde yararlanabilirsiniz.

Join the forum, it's quick and easy

♥ Kızgınlık Mesajları 8cauba10

WwW.SeKiLOrTaM.FoRuM.St

Sitemize üye olarak hizmetlerimizden en iyi şekilde yararlanabilirsiniz.

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HoŞGeLDiNiZ

♥ Kızgınlık Mesajları

dauntless
    dauntless
    Yönetici
    Yönetici

<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 351
    <b>Rep Puanı</b> Rep Puanı : 986
    <b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 04/10/09
    <b>Yaş</b> Yaş : 32
    Lakap Lakap : ŞekilOrtam
    Uyarı Seviyesi : Uyarı Yok
    Ruh Hali : ♥ Kızgınlık Mesajları Neseli10
    <b>Aktiflik</b> Aktiflik :
    ♥ Kızgınlık Mesajları Left_bar_bleue50 / 10050 / 100♥ Kızgınlık Mesajları Right_bar_bleue

<b>Paylaşım</b> Paylaşım :
    ♥ Kızgınlık Mesajları Left_bar_bleue10 / 10010 / 100♥ Kızgınlık Mesajları Right_bar_bleue

Forum Bereketi
    Kişisel İlet/Not Defteri:

♥ Kızgınlık Mesajları Empty ♥ Kızgınlık Mesajları

Mesaj tarafından dauntless C.tesi Kas. 21, 2009 9:04 pm

♥️ Buruk kalbim duzelmez Bu Sozlerinle asla, sana ben inandım sevdim ama sen harcadın beni, sevgi yolunda dönme bana bir daha.

♥️ Yolunda ölüm olsa gelirdim, seninle her acıya giderdim, ama sen buna değmezsin vefasız insan.

♥️ Sana yalan Sevgilerin Sahte Mutlulukları Lazım, benim gibi gerçekler Sana Fazla Gelir Bu Dünyada.

♥️ Ömrümden çaldığın zamana acıyorum, zaman hataları telafi edecek günün birinde. Ama o zaman sen telafisi olmayan bir hata olucaksın gözümde.

♥️ Ters, düz, hayatımın sadece arasındaki göz yaşı oldun, umutlarımda sayende kayboldu.

♥️ Kızgınlık halinde söylediklerini iyi düşün, pişman olucağın sözleri söyleme bana, kaldırmaz Kalbim gerisini.

♥️ Ne yürk Kaldı Sana Verecek, Nede inancım kaldı Seninle Bu yolda Gidebilcek, Kızgınlıklarım içimde Kor Oldu Seni Toprağa gömecek.

Forum Saati Perş. Kas. 21, 2024 6:36 pm