SaNaLıN TeK ŞeKLi ŞeKiL ORTaM

♥ Anneler Günü Mesajları 8cauba10

WwW.SeKiLOrTaM.FoRuM.St

Sitemize üye olarak hizmetlerimizden en iyi şekilde yararlanabilirsiniz.

Join the forum, it's quick and easy

♥ Anneler Günü Mesajları 8cauba10

WwW.SeKiLOrTaM.FoRuM.St

Sitemize üye olarak hizmetlerimizden en iyi şekilde yararlanabilirsiniz.

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HoŞGeLDiNiZ

♥ Anneler Günü Mesajları

dauntless
    dauntless
    Yönetici
    Yönetici

<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 351
    <b>Rep Puanı</b> Rep Puanı : 986
    <b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 04/10/09
    <b>Yaş</b> Yaş : 32
    Lakap Lakap : ŞekilOrtam
    Uyarı Seviyesi : Uyarı Yok
    Ruh Hali : ♥ Anneler Günü Mesajları Neseli10
    <b>Aktiflik</b> Aktiflik :
    ♥ Anneler Günü Mesajları Left_bar_bleue50 / 10050 / 100♥ Anneler Günü Mesajları Right_bar_bleue

<b>Paylaşım</b> Paylaşım :
    ♥ Anneler Günü Mesajları Left_bar_bleue10 / 10010 / 100♥ Anneler Günü Mesajları Right_bar_bleue

Forum Bereketi
    Kişisel İlet/Not Defteri:

♥ Anneler Günü Mesajları Empty ♥ Anneler Günü Mesajları

Mesaj tarafından dauntless C.tesi Kas. 21, 2009 9:05 pm

♥️ KELIMELERLE ANLATILAMAYAN FEDAKARLIK VE KARSILIKSIZ SEVGIYI, TARIF ET DESEN BANA HERHALDE SADECE "ANNE" DERDIM..ANNELER GUNUN KUTLU OLSUN.

♥️ BIR GUNUMDE DEGIL HER GUNUMDESIN. HER GUN HER SANIYE BENIMLESIN. HER ZAMAN BANA DESTEK OLDUN. SEN BENIM ICIN COK OZELSIN. ANNELER GUNUN KUTLU OLSUN.

♥️ SEVGILI ANNECIGIM, BIRGUN UMARIM BANA GOSTERDIGIN SEVGI VE SABRI SANA GOSTEREBILME SANSIM OLUR…ANNELER GUNUN KUTLU OLSUN.

♥️ BENIM ICIN HERSEYE KATLANAN, HER ZAMAN YANIMDA OLAN, DEGERI BICILEMEYEN DUNYANIN EN GUZEL ANNESINE … ANNELER GUNUN KUTLU OLSUN.

♥️ ANNE SENI SEVIYORUM…BELKI SEVGIMI HER ZAMAN GOSTEREMIYOR OLABILIRIM AMA SEN BUNU DAIMA BILIYORSUN…ANNELER GUNUN KUTLU OLSUN.

♥️ DUN SANA KIZDIKLARIMI BUGUN BEN YAPIYORUM ANNE. CUNKU ASLINDA SENIN KUCUK BIR KOPYANIM. UMARIM SENIN KADAR SEVGI DOLU OLURUM.

♥️ MEGER DILIMDEKI VE BEYNIMDEKI EN GUZEL KELIME SENIN ADINMIS. SANA HER SESLENISIMDE YA ACIM DINMIYOR YADA SEVGIM COSUYOR...ANNELER GUNUN KUTLU OLSUN.

♥️ EGER BANA GOZLERINLE DEGIL DE KALBINLE BAKMIS OLSAYDIN, SENI NE KADAR SEVDIGIMI COK IYI ANLARDIN...ANNELER GUNUN KUTLU OLSUN.

♥️ ANNECIGIM, BIR GUNUMDE DEGIL HER GUNUMDESIN. ANNEM OLMAN DUNYADAKI EN BUYUK SANSIM,IYIKI VARSIN.SENI COK SEVIYORUM ANNEM.

♥️ SEN HAYATIMIN KUTUP YILDIZI OLDUN. NEREYE GIDERSEM GIDEYIM ISIGININ ALDTINDA SEVGINLE UYUDUM. DOGRU YOLU BULDUM.SENI SEVIYORUM ANNE.

♥️ BU DUNYADAKI EN GUVENLI SIGINAGIM SENIN KUCAGIN.BENIM ANNEM OLMAN BU DUNYADAKI EN BUYUK SANSIM. SENI SEVIYORUM ANNEM.

♥️ ANNECIGIM SENI BEN CICEKLERDEN YEMISTEN VE KLASIK DORTLUKLERDE ANLATILDIGINDAN DAHA COK FAZLA SEVERIM,SENI COOK SEVERIM.

Forum Saati Perş. Kas. 21, 2024 6:19 pm